делнични дни
+359 2 80 50 630
неработни дни
+359 886 11 00 29

Самолетни билети, Хотелски резервации, Екскурзии в чужбина

         
 

Самолетни билети

От град (летище):
  До град (летище):
   Дата заминавне:
   Дата връщане:
   Възрастни:
   Деца:
   Еднопосочен
   Двупосочен

   Пакети


   Летни почивки и екскурзии

   Цени от 999.00 лв
   Цени от 1365.00 лв
   Цени от 52.00 лв

   Празници по
   света
   Събития
   по света


   Share |


     Регистрирай се и спечели ваучер за ?200

    Начало    Общи условия

   Условия за ползване на услугата
    
   1.Условия за резервиране и закупуване на самолетен билет
    
   Тези условия защитават вашите права като потребител.
    
   Правилно изписване на имена, пол и обръщения (г-н, г-жа и т.н.)
    
   Всички имена, обръщения и инициали на пътниците трябва да бъдат коректно изписани по време на резервацията. Промяна може да бъде правена по-късно срещу допълнителна такса и съгласно правилата на авиокомпанията.
    
   Паспорт
    
   От всички пътници се изисква да притежават валидна лична карта при пътувания в рамките на Европейския съюз или задграничен паспорт за пътувания в други държави. Децата трябва да имат собствен паспорт. Пътниците следва да се уверят, че паспортите им са валидни поне 6 месеца след посочената дата на връщане.
    
   Визи
    
   За притежателите на европейски паспорти за някои страни е необходимо получаването на виза преди отпътуването. Ако паспортът Ви не е издаден от страна членка на ЕС, е възможно да се приложат други визови условия. Ваша е отговорността да се снабдите с необходимата виза или други документи преди отпътуването. За актуална информация Ви съветваме да посетите интернет страницата на Министерство на външните работи

   http://www.mfa.bg/bg/pages/view/5256
    
   Медицински съвети
    
   Моля, консултирайте се с личния си лекар за специфични изисквания при посещение на дадена страна.
    
   Плащане
    
   Можете да направите плащане по банков път, директно в офисите ни или чрез кредитна карта. При плащане което не се извършва през сайта се начислява допълнителна такса в размер на 20 /двадесет/ евро за Европа и по 40 евро за всички останали дестинации.
    
   Система за защита на данните на кредитни карти
    
   Техлоногията Secure Server Technology, която използваме, гарантира защита на данните на кредитната Ви карта.
    
   Всяко плащане, което правите с кредитна карта, е защитено по следния начин:
    
   Authentication: гарантира на Вашия браузър, че данните се изпращат към точния сървър и този сървър е специално защитен.
    
   Encryption: кодиране на данните от кредитната Ви карта, за да не могат те да бъдат разчетени от никого, освен от защитения сървър.
    
   Data Integrity: проверява, че информацията, която се трансферира, не е била променяна.
    
   Тикетиране (издаване на билети)
    
   Повечето авиокомпании вече предлагат електронни билети чрез и-мейл и не издават хартиени билети или имат допълнителна такса за тях /зависи от авиокомпанията/. До края на Декември 2007 г. почти всички авиокомпании ще преминат към електронни билети, поради което препоръчваме електронния билет като удобен начин на пътуване.
    
   Доставка на билет
    
   Съни Холидейз разчита, че информацията, която сте подали, е точна и не не носи отговорност, ако хартиените Ви билети бъдат загубени или доставени на грешен адрес или Вашият електронен билет не пристигне поради неточно подаден и-мейл адрес или специфичните настройки на Вашия компютър за спам съобщения.

   Чекиране /издаване на бордна карта/

   Чекиране /издаване на бордна карта/, се извършва само след изрично писмено заявяване от страна на пътника, като е възможно да се прилагат и допълнителни такси от авиокомпаниите.  
    
   Трябва да ни информирате незабавно при настъпила промяна на Вашия и-мейл адрес или телефон за контакти. Освен това, моля, проверете дали имената Ви по билет или потвърждение съвпадат с изписването им на личната Ви карта или международен паспорт.
    
   Хартиени билети - моля, имайте предвид, че някои авиокомпании имат допълнителна такса за издаване на хартиен билет, както и специална процедура за преиздаване на изгубен или забавен по пощата билет. Тази процедура и свързаните с нея такси зависят от авиокомпанията.
    
   Изпращане с куриер
    
   Билетите в България се доставят с куриер срещу допълнителна такса от 6 лв. за доставка в рамките на два работни дни.
    
   Моля, имайте предвид, че може да се наложи да представите Вашия резервационен номер и/или и-мейл потвърждение пред съответната авиокомпания при чекиране като доказателство, че имате закупен билет.
    
   При промяна на някое от условията на пътуването или отказ от такова от страна на пътника, при вече закупен самолетен билет се прилагат съответните тарифи на АК и Съни холидейз.
    
   2. Защита на личните данни
    
   В Съни Холидейз ние уважаваме неприкосновеността на личните Ви данни.
    
   В Съни Холидейз ние използваме подадената от Вас информация по следните начини:
    
   - Когато правите резервация чрез Съни Холидейз, ние трябва да знаем Вашето име, и-мейл адрес, адрес за доставка, име и брой на пътниците, номер и дата на изтичане на кредитна или дебитна карта. Това ни дава възможност да резервираме Вашия полет и да Ви информираме своевременно за всички детайли относно Вашето пътуване.
    
   - За да може Вашето пътуване със Съни Холидейз да е приятно и да Ви обслужим възможно най-добре, ние ще запазим, с Ваше позволение, личните Ви данни и информацията относно направената резервация и ползваните услуги. Също така с Ваше позволение ще използваме подадените ни данни за връзка, за да Ви информираме за специални оферти и промоции. Ако се заинтересовате от конкретна промоция, ще поискаме отново Вашето име и адрес, за да можем да изпълним условията на промоцията и да проследим резултата от нашите маркетинг дейности.
    
   Съни Холидейз при никакви обстоятелства няма да продава лична информация
    
   Съни Холидейз при никакви обстоятелства няма да продава лична информация или да предоставя лични данни на трети страни, освен ако не е свързано с изпълнение на Вашата резервация или без предварителното Ви съгласие. Нашите служители и партньори са задължени да спазват конфиденциалност.
    
   В Съни Холидейз сигурността на данните е един от основните ни приоритети и ние правим най-доброто, за да защитим данните, които ни предоставяте. Когато резервирате он-лайн и проверявате Вашите резервации, ние Ви предоставяме ползването на защитен сървър. Софтуерът SSL кодира цялата информация, която подавате, преди тя да бъде изпратена.
    
   Cookies
    
   `Cookies` - това са малки информационни пакети, които се съхраняват от Вашия браузър на Вашия хард диск.
    
   Съни Холидейз ги използва, за да Ви разпознае, когато отново посетите нашата интернет страница.
    
   Те освен това ни позволяват да получим информация за използваните услуги и да подобрим сайта си съобразно предпочитанията на клиентите ни. Те не съдържат лична идентификационна информация.
    
   Ако имате допълнителни въпроси, относно защитата на лични данни, моля, пишете ни: general@sunny.bg
    
   3. Защита на данните
    
   За да можем да направим Вашите резервации и да гарантираме, че пътуването Ви ще протече нормално и съгласно изискванията Ви, е необходимо да предоставим Вашите лични данни на авиокомпанията или превозвача.
    
   Тази информация може да включва Вашето име, домашен адрес, и-мейл адрес, възраст и други специфични изисквания.
    
   Поемаме пълна отговорност, че са взети необходимите мерки да защитим Вашите лични данни. Ние трябва да предоставим информацията на съответните доставчици, свързани с Вашето пътуване, като напр. авиокомпании, туроператори, хотели, транспортни фирми и др. Информацията може да бъде предоставяна и на власти като: митници, имиграционни служби, ако бъде изискана от тях или по закон.
    
   Имайте предвид, че извън Европейската Икономическа зона (EEA) контролът относно защита на личните данни по закон може да не е толкова стриктен.
    
   Веднъж подадена към авиокомпаниите, Вашата лична информация попада под тяхната политика за Защита на личните данни. Информация за тази политика можете да намерите на сайтовете на съответните авиокомпании или да поискате да Ви изпратим тази информация по и-мейл.
    
   Закон за защита на личните данни
    
   Съни Холидейз е регистриран съгласно закона за защита на личните данни. За да можем да отговорим на запитвания, са ни необходими Вашето име, адрес и телефонен номер. Тази информация се съхранява и използва съгласно горния закон
    
   4. За нас
    
   Съни Холидейз е част от групата на фирмите, обединени под марката ИНТЕГРАЛ. Ръководени от амбициозен екип, нашата цел е да осигурим лесен за работа, бърз и модерен уеб сайт, предлагащ на едно място, в удобен вид и на най-добра цена информация за редовни линии, чартърни полети и нискотарифни авиокомпании.
    
   5. Договорни отношения
    
   Когато закупувате билет за полет от нас, Вие използвате защитен сървър.
    
   Съни Холидейз е член на Международната организация на пътническите агенции (IATA), което ни упълномощава да продаваме и издаваме самолетни билети за международни полети с лиценз: 09210935.
    
   Ставайки клиент на сайта Sunny.bg, Вие се съгласявате да получавате от нас предложения за продуктите на компаниите от групата на Интеграл. В случай, че не желаете да получавате от нас информация, моля да ни уведомите изрично на email general@sunny.bg
    
   6. За връзка с нас
    
   SUNNY HOLIDAYS LTD
    
   Офис адрес: София 1142, бул. Ев Георгиев 99
    
   Свържете се с нас на тел: 02 / 80 50 630
    
   За въпроси, свързани със съществуващи резервации, моля, пишете ни на е-мейл tickets@sunny.bg
    
   За всички други запитвания, моля пишете на: general@sunny.bg
    
   Резервации можете да правите он-лайн 24 часа на ден.

    
     
         Начало       Разплащане       Често задавани въпроси       Новини       Събития       Пакети       Екскурзии
         Контакти       Общи условия       За нас